Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Ρόδος - Φώτο : Γιάννης Μανωλάς

- Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατούν σε όλα τα τμήματα με μοναδική παραφωνία τους ενισχυμένους βοριάδες και το κρύο.

Αναλυτικά

Αίθριος θα είναι ο καιρός καθ όλη την εβδομάδα σε όλα τα νησιά  με μοναδική εξαίρεση το Καστελλόριζο όπου την Δευτέρα και την Τρίτη θα το περιτριγυρίζουν νεφώσεις που δεν αποκλείεται τις μεσημβρηνές ώρες να δώσουν παροδική μπόρα. Τίποτα το ιδιαίτερο.
Την Τσικνοπέμπτη φαίνεται αστάθεια στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά την Ρόδου και ΑΝ θα κινηθεί πρός το νησί θα ενημερωθείτε την Τετάρτη το βράδυ με ανάρτηση μας στην ομάδα μας στο facebook.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο Βόρειες διευθύνσεις παντού με μεταβολές μέσα στην εβδομάδα πότε σε ΒΔ και πότε σε ΒΑ.
Οι ένταση τους θα φτάνει τα 5-6 bf όμως την Τσικνοέμπτη και την Παρασκευή θα ενισχυθούν περαιτέρω ακουμπόντας στο Καρπάθιο τα 7-8 bf!

Οι θερμοκρασίες με δυσκολία θα φτάνουν το μεσημέρι τους 15 βαθμούς ενώ την νύχτα θα πέφτουν κυρίως στα ορεινά στους 5-6 βαθμούς.

Η υγρασία θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα : 50% - 75%

Σημειώσεις - Παρατηρήσεις

1) Την Τσικνοπέμπτη προβλέπεται καλός καιρός όπως είπαμε ωστόσο να προσέχετε όταν θα βρεθείτε στην ύπαιθρο καθώς θα επικρατούν ισχυροί βοριάδες!
2) Σε υψηλά επίπεδα θα βρίσκονται ορατότητα και διαύγεια.
3) Έχουμε εκδώσει σε ξεχωριστό άρθρο το οπόιο μπορείτε να θυμηθείτε ξανά εδώ το δελτίο των ερωτευμένων για την ημέρα του Βαλεντίνου 💖😊

4) Πολύ σημαντική μέρα και η Τετάρτη για την Ρόδο καθώς είναι η Παγκόσμια ημέρα παιδικού Καρκίνου και θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία. Δείτε περισσότερα εδώ

Καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά


Γιάννης Μανωλάς


Cyclone of Rhodes 2012-2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας