Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013


Η Παρασκευή θα μας δώσει μια πρώτη ιδέα για την επικείμενη κακοκαιρία αφου απο νωρίς το πρωί ολο το νησί θα είναι καλυμένο απο πυκνές νεφώσεις ενω βροχές θα σημειώνονται κυρίως στα κεντρικά και νότια του νησιού μας.
Ιδιαίτερα τις προμεσημβρινές ωρες εως και της απογευματινές.
Κάποια ψιχαλίσματα δεν αποκλείονται και στο βόρειο τμήμα του νησιού ασθενέστερα ομως και πολυ παροδικά.
Το βράδυ τα φαινόμενα κάνουν ενα διάλειμμα σε όλο το νησί παρουσιάζοντας ύφεση πρίν να ξεκινήσει ο νέος κύκλος της ισχύρης αυτη την φορά κακοκαιρίας τα μεσάνυχτα προς το Σάββατο.

Θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι άνεμοι που θα είναι ισχυροί απο Α.Ν-Α διευθύνσεις και θα πνέουν με ένταση 7 με 8 μποφόρ.
Οι ισχυρές ριπές και η κατευθύνσεις τους θα έχουν ώς αποτέλεσμα την επιβράδυνση του κυρίως μετώπου με αποτέλεσμα τον εμπλουτισμό του και την περαιτέρω ενδυνάμωση του τις νυχτερινές ωρες προς το Σαββάτο.

Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί απο 11
°C έως 16°C  βαθμούς και στα κεντρικά και ορεινά του νησιού απο 8°C εως 14°C βαθμούς.Η υγρασία στα επίπεδα του 85% την νύχτα και 70% την ημέρα.

Είμαστε σε συνεχή συλλογή δεδομένων και αναλυσή τους και ανα τακτά χρονικά διαστήματα με έκτακτες ανακοινώσεις μας θα σας δινουμε πλήρη και σοβαρή ενημέρωση για την εξέλιξη της σοβαρής κακοκαιρίας που θα πλήξει το νησί μας το Σαββάτο κυρίως.
Μακριά απο κινδυνολογίες και πάντα με στοιχεία και αναλύσεις.
Μείνετε μαζί μας και με σωστή προετοιμασία θα αντιμετωπίσουμε απο κοινού την καιρική αλλαγή.

Υ.Γ. Πρός Δήμαρχο και Νομάρχη.
Αφού δεν μπορείτε να κάνετε τα αυτονόητα για την θωράκιση των νησιών ανοίξτε εναν λογαριασμό στο facebook !


Ο υετός το πρωί του Σαββάτου καθώς οι καταιγίδες θα πλησιάζουν το νησί.


Ιωάννης Μανωλάς & Σταύρος Κεσεδάκης

Κυκλώνας Ρόδου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας