Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013


Τρίτη 3/12/2013
Η μέρα που αν και θα ξεκινήσει με αραιές νεφώσεις θα σηματοδοτήσει το πέρασμα του νησιου και των Δωδεκανήσων στην κακοκαιρία των επόμενων ημερών.
Ευκαιρία για τους κατοίκους οι πρωινές ώρες αφού πέρα απο τις συνεφιές δεν θα έχουμε κάποια φαινόμενα οπότε και θα μπορούν να ολοκληρώσουν της υποχρεώσεις τους.

Απο το μεσημέρι και ιδιαίτερα το απόγευμα προβλέπετε οι νεφωσεις να πυκνώνουν και δεν αποκλείετε να έχουμε και της πρώτες σταγόνες βροχής το βραδάκι.

Μάσα στη νύχτα η επιδείνωση θα ειναι πλέον εμφανής αφού θα έχουμε βροχοπτώσεις που θα ενταθούν τα μεσάνυχτα και ποιό συγκεκριμένα στο πέρασμα πρός Τετάρτη.

Οι ανεμοι θα πνέουν απο Ανατολικές Νοτιοανατολικές διευθύνσεις και η ένταση τους  4 έως 5 μποφόρ και δεν περιμένουμε να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μια μικρή πτώση στης τιμές της αλλά και πάλι θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα κυμανθεί απο 13οC έως 19οC βαθμούς.

Στα υψη και τα επίπεδα της υγρασία,ς την νύχτα άνω του 95% και την ημέρα άνω του 75%.
Εχουμέ μια πρώτη εικόνα για την Τετάρτη όπως προαναφέραμε και θα σας προιδεάσουμε λέγοντας σας πώς θα είναι μια ημερα βροχερή με παροδικά ισχυρές καταιγίδες και ενίσχυση των ανέμων.

Απο αύριο όπως είναι φυσικό και όπως κάνουμε πάντα εμείς εδώ στον Κυκλώνα μπαίνουμε σε κατάσταση επιφυλακής (μην ανησηχείτε καθόλου, το κάνουμε τα τελευταία δύο χρόνια αυτό πρίν απο κάθε κακοκαιρία μικρή η μεγάλη) και θα επανέλθουμε σε πρώτη φάση με νέα πρόγνωση για την Τετάρτη και αμέσως μετά την πρόγνωση θα είμαστε στης επάλξεις και θα σας ειδοποιούμε για οτιδήποτε και οπουδήποτε συμβαίνει με κάθε πιθανή εξέλιξη.
Η μελέτη στοιχείων απο την πλευρά μας θα είναι συνεχής.

Θα σας συμβουλεύσουμε να μην παρασύρεστε απο αυθέρετες ερμηνείες χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και να μην τρομοκρατήστε απο αναφορές που δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά στοιχεία

Η σωστή και η υπεύθυνη ενημέρωση πρέπει στο τέλος της να έχει όνομα και επίθετο.

Δεν υπάρχει κανένας λογος πανικού και για κάθε εξέλιξη εμείς αλλά και τα σάιτ rodosreport.gr και meteo-news.gr θα σας ενημερώνουμε με πλήρη σοβαρότητα.
Μην ξεχνάτε πως ο επίσημος φορέας καιρού στην Ελλάδα είναι η ΕΜΥ και να ενημερώνεστε και απο εκεί.

Σας ευχαριστούμε

Σταύρος Κεσεδάκης & Ιωάννης Μανωλάς

Κυκλώνας Ρόδου

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για τις αξιόπιστες και συστηματικές προγνώσεις! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαστε καλά.
    Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιο σας