Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μια δραματική ημέρα ήταν η χθεσινή για το οδικό δίκτυο στο Μίσιγκαν και την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών τις οποίες χτυπήσε χιονοθύελλα που προερχοταν από την περιοχή των Μεγάλων Λιμνών.
Ο ισχυρός άνεμος και η σφοδρή  χιονόπτωση δημιουργήσει ένα κλίμα πανικού στους οδηγούς που ταξιδεύουν εκείνη την στιγμή κατά μήκος της Interstate 75 χθες το πρωί στο Μίτσιγκαν νότια του Ντιτρόιτ, λίγο πρίν το απόγευμα στην Interstate 70 δυτικά της Ιντιάνα.
Σε αυτά τα τμήματα του οδικού δικτύου, η έλλειψη ορατότητας και ολισθότητα του δρόμου προκάλεσαν δύο μεγάλες συγκρούσεις που ενεπλάκησαν μερικές δεκάδες αυτοκίνητα, προκαλώντας δυστυχώς και ανθρώπινες απώλειες. 
Δύο παιδιά και ένας ενήλικας σκοτώθηκαν απο την σύγκρουση, στην οποία συμμετείχαν συνολικά σαράντα οχήματα (συμπεριλαμβανομένων και φορτηγών) ενώ αρκετοί τραυματίστηκαν σοβαρά. 
Μια παρόμοια κατάσταση επικράτησε και στην Ιντιάνα, όπου δύο διαφορετικά ατυχήματα μπλόκαραν την κυκλοφορία για πολλές ώρες ενώ τουλάχιστον 7 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά. 
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολύ έπαθαν σόκ όταν είδαν ένα "λευκό τοίχος» όπως είπαν χαρακτηριστηκά να παρουσιάζεται ξαφνικά μπροστά τους αναγκάζοντας τους να χάσουν εντελώς μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα την ορατότητα τους και να συγκρούονται ανεξέλεκτα ο ένας πάνω στον άλλο.
Δείτε της φωτογραφίες !





























Επιμέλεια : Γιάννης Μανωλάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας