Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017Καλός ο καιρός σήμερα Παρασκευή με κάποιες αραιές νεφώσεις στα ορεινά να έχουν λίγες ελπίδες να πυκνώσουν και να δώσουν ψιχάλα η παροδική μπόρα κατά τις απογευματινές ώρες.

Σαββάτο 27 Μαίου

Πρωινές ώρες
Καιρός αίθριος εκτός απο τα ορεινά που θα επικρατούν αραιές νεφώσεις.

Μεσημβρινές ώρες 
Παραμένει καλός ο καιρός στην Πάτρα οχι όμως και στα ορεινά που οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και μετά τις 15:00 περίπου θα δώσουν μπόρα με τάση να εξελιχθεί σε καταιγίδα όσο βαδίζουμε πρός το απόγευμα. Θα επηρεαστούν και τα Καλάβρυτα ενώ τα φαινόμενα θα συνοδευτούν απο ηλεκτρικές εκκενώσεις.

Βραδυνές ώρες
Λιγοστεύουν τα φαινόμενα απο το Παναχαικό Όρος παραμένουν έντονες νεφώσεις στα Καλάβρυτα στα πέριξ χωριά δίνοντας ανα διαστήματα βροχή μέτριας έντασης ακόμα και με το πέρας του 24ώρου.

Κυριακή 28 Μαίου

Πρωινές ώρες
Ποτιστικού τύπου βροχές στα ορεινά και κυρίως στα Καλάβρυτα έως τις προμεσημβρινές ώρες.
Στην συνέχεια σταδιακά σταματούν παντού.
Αραιές νεφώσεις στην πόλη της Πάτρας και το Παναχαικό Όρος.

Μεσημβρινές ώρες
Αραιές νεφώσεις σε όλα τα τμήματα που σταδιακά απο το απόγευμα θα απομακρύνονται και αυτές.
Πρός βελτίωση θα οδεύει ο καιρός.

Βραδυνές ώρες
Βελτιωμένος ο καιρός παντού με μερική ξαστεριά κατά την διάρκεια της νύχτας. Δεν αποκλείεται ομίχλη κατά τις πρωινές ώρες στα ορεινά.

Άνεμοι ασθενείς το Σάββατο 2-3 bf. Ανατολικών διευθύνσεων ενώ την Κυριακή θα στραφούν σε Βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 5-6 bf.

Οι θερμοκρασίες το Σαββάτο θα κυμαίνονται στην πόλη της Πάτρας απο 14 έως 20°C βαθμούς και στα ορεινά απο 7 έως 15°C βαθμούς.
Την Κυριακή θα ανέβει ο υδράργυρος στην Πάτρα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 24°C βαθμούς ενω στα ορεινά θα κυμανθεί απο 6 έως 16°C βαθμούς.

Απο τον Cyclone of Rhodes για τους φίλους που έχουν κανονίσει εκδρομή με τις μηχανές απο ολόκληρη την Ελλάδα για το διήμερο.

Μανωλάς Ιωάννης

Cyclone of Rhodes 2012-2017


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας