Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014



Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα συνεχίζουν να επηρεάζουν τα Δωδεκάνησα μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου όμως στην συνέχεια τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση.

Αναλυτικά

Βελτίωση θα παρουσιάσει απο της πρωινές ώρες η κακοκαιρία σε όλα τα τμήματα του νομού που στα βόρεια θα παραμείνει όλο το 24ώρο με μικρές μόνο πιθανότητές για δημιουργία όμβρων που θα δίνουν σποραδικές και πολύ τοπικού χαρακτήρα σύντομες μπόρες.

Στα νοτιότερα τμήματα η μέρα θα ξεκινήσει στο ίδιο μοτίβο όμως το μεσημέρι αναμένονται και πάλι βροχές και καταιγίδες που θα επήρεάζουν τα θαλάσσια κυρίως τμήματα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα περνάνε στα νησιά και θα αφήνουν βροχές και καταιγίδες.
Υπαρκτή είναι και πάλι η πιθανότητα της μεσημβρινές ώρες να δημιουργηθεί όμβρος στην κεντρική Ρόδο και να βρεξει και στο εσωτερικό του νησιού.

Στο μοναδικό νησί που προβλέπεται να παραμένουν τα ισχυρά φαινόμενα μέχρι την νύχτα είναι το Καστελλόριζο.
Να έχουν τον νού τους οι κάτοικοι εκεί.

Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν απο νότιες διευθύνσεις σε όλα τα τμήματα με την ένταση τους να φτάνει τα 5-6 μποφόρ όμως απο το απόγευμα θα στρέφονται σε δυτικούς και θα εξασθενούν στα 4-5 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες σε μικρή πτώση θα κυμανθούν στα βορειότερα νησιά απο 15.. έως 20°C  βαθμούς ενώ στα νοτιότερα απο 16.. έως 21°C 



Η υγρασία απο 50% μέχρι 85% στην Ρόδο.

Να είσαστε καλά.
Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλους.

Γιάννης Μανωλάς 

Κυκλώνας Ρόδου




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας