Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Φώτο Σπυριδάκης Σάββας

Καλησπέρα σας.

Είμαι ο Σπυριδάκης Σάββας και σας γράφω από την τοποθεσία Καραξαίνη Πόρος, στα 320m υψόμετρο, στα Νοτιοδυτικά ημιορεινά της πόλης του Ηρακλείου, λίγο Δυτικά του Γιούχτα, πολύ κοντά σε Άγιο Σύλλα και Τσαγκαράκι Μετόχι, υπό θερμοκρασία 26,3οC, υψηλή σχετική υγρασία στο 61% , βαρομετρική πίεση γύρω στα 1011mb, αίθριο ουρανό και Βοριαδάκι.


Καλύτερη είναι η κατάσταση από πλευράς θερμοκρασιών στην Κρήτη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, με υψηλή όμως σχετική υγρασία και θερμοκρασίες μεταξύ 24,7 και 27,8οC στα Βόρεια Πεδινά, 27,2 και 30,1οC στα Νότια Πεδινά, 23,9 και 25,1οC στην ημιορεινή ενδοχώρα και κλειστές περιοχές, ενώ πολύ δροσερότερα είναι τα ορεινά μεταξύ 20,3 και 21,7οC.

Οι Βοριάδες καλυτέρευσαν κάπως τα πράγματα, όμως μολονότι ο καιρός ήταν δροσερός σχετικά στα Βόρεια παράκτια κυρίως με θερμοκρασίες κάτω των 30οC, στα Αστικά Κέντρα κυμανθήκαμε περί των 30 με 32οC βαθμών ενώ οι ριπές των ανέμων έφθασαν και τα 61,2km/h στην ενδοχώρα.
Η θερμοκρασία σε Νότιες περιοχές έφθασε και ξεπέρασε τους 36οC, με την Κουντούρα Χανίων να φθάνει τους 36,7οC με τους θερμούς καταβάτες.

Ψύχρα και πάλι στο Οροπέδιο Λασηθίου τα πρωί με 14οC περίπου.

Όπως είχαμε εκτιμήσει το δεύτερο κύμα ζέστης θα είχε διαφορετικά χαρακτηριστικά και θα ήταν ενοχλητικότερο στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα με το Σάββατο να ήταν δύσκολη ημέρα, ενώ και λόγω τοπικών ιδιατεροτήτων αερίων μαζών και επιφανειακών ανέμων, πολύ υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν από τους σταθμούς του meteo.gr σε περιοχές της Κρήτης και της Νότιας Πελοποννήσου το Σάββατο 23 Αυγούστου, με τις υψηλότερες τιμές στης εξής περιοχές :

Παλαιόχωρα Χανίων με 43.1 βαθμούς
Σπάρτη με 40.6 βαθμούς
Αρφαρά Μεσσηνίας με 40.4 βαθμούς
Πλακιά Ρεθύμνου με 40.2 βαθμούς
Μοίρες Ηρακλείου με 40.0 βαθμούς και στο εσωτερικό του φαραγγιού Σαμαριάς με 39.7 βαθμούς. 
Επίσης πολύ υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν και στην ανατολική Ρόδο, με 39.4 βαθμούς στη Λίνδο.

Σε Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο σημειώθηκαν οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες την Κυριακή 24/08. 

Σύμφωνα λοιπόν με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι υψηλότερες μέγιστες, κατεγράφησαν στις παρακάτω περιοχές: 

Σπάρτη 40.9 βαθμοί
Αγιοι Θεόδωροι Κορινθίας 40.3 βαθμοί
Αρφαρά Μεσσηνίας 40.2 βαθμοί
Μονεμβάσια 39.9 βαθμοί
Θεολόγος Φθιώτιδας 39.8 βαθμοί
Τανάγρα 39.7 βαθμοί Κελσίου.


Εχθές παρά την αισθητή υποχώρηση των θερμοκρασιών, η ζέστη επέμεινε κυρίως στα νοτιότερα τμήματα της χώρας, όπου σημειώθηκαν και οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες τη Δευτέρα 25/08/2014. 

Σύμφωνα και με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι υψηλότερες μέγιστες κατεγράφησαν στις παρακάτω περιοχές: 


Λίνδος Ρόδου 38.6 βαθμοί
Σπάρτη 38.2 βαθμοί
Καλαμάτα και Αρφαρά Μεσσηνίας 37.7 βαθμοί
Παλαιόχωρα Χανίων 37.6 βαθμοί
Μοίρες Ηρακλείου 37.5 βαθμοί
Άργος και Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας 37.2 βαθμοί Κελσίου.


Δεν έλλειψαν φυσικά και οι πυρκαγιές , οι οποίες γενικά , λόγω των ήπιων εφετινών συνθηκών , τόσο θερμοκρασιακά , όσο και της αισθητής απουσίας των ισχυρών ετησιών, αλλά και της αστάθειας με τις βροχές έως τα τέλη Ιουλίου, ήταν ευτυχώς πολύ λιγότερες.

Πάμε στην εκτίμηση μας.

Να σημειώσουμε πως οι ενώτητες χωρίζονται με κεφαλαία και έντονα χρώματα για να σας βοηθούν να δείτε άμεσα αυτό που σας ενδιαφέρει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μία Ήπειρος κατά κανόνα χωρισμένη στα δύο εδώ και δεκαπένετε περίπου ημέρες, με μικρές αποκοπές πρόσκαιρες προς τις περιοχές μας, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να διακόπτουν την ζέστη και να έχουν στείλει ήδη δύο κύματα καύσωνα, ευτυχώς κλασσικής έντασης με εξάρσεις στις ευαίσθητες μικροκλιματικά περιοχές.
Η απουσία δε των εκτεταμμένων και σταθερών συνήθως ετησιών αυτή την εποχή, αλλά και γενικότερα εφέτος το καλοκαίρι, είναι αισθητή.

Επίσης γενικά η κυκλοφορία αυτή δεν ευνόησε βροχοπτώσεις και συνθήκες αστάθειας.

Η Δυτική Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη δέχεται ομοβροντία φθινοπωρινών συστημάτων κακοκαιρίας από τον Ατλαντικό Ωκεανό, με όλες σχεδόν τις Κεντρικές και Βόρειες περιοχές να έχουν γενικά χαμηλές θερμοκρασίες και βροχερό καιρό, ενώ οι περιοχές μας στα Νοτιοανατολικά της Ηπείρου απολαμαβάνουν έναν καλοκαιρινό καιρό, με ανομβρία κι εντάσεις της ζέστης κατά περιόδους και βραχύβια διαλείμματα δροσιάς με περιορισμένα φαινόμενα.

Όμως είναι πλέον σίγουρο, πως από τις επόμενες ημέρες αυτό το σκηνικό θα έχει την τάση να αλλάξει και μάλιστα άρδην!
Η κυκλοφορία από τον Ατλαντικό θα πιεσθεί μη μπορώντας υπό την άνοδο του Αζωρικού να βρεί συνέχεια λειτουργίας, με την Μεσόγειο έτσι, να φλερτάρει με την πρώτη μεταβολή και μάλιστα πολύ σοβαρή για την εποχή, με ισχυρή κυκλογένεση στα Κεντρικά της, κάθοδο και σταθεροποίηση ψυχρής λίμνης στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας.

Προς το παρόν το επίκεντρο αυτής της πρώτης φθινοπωρινής εισβολής , φαίνεται να είναι η Ιταλία κι ευρύτερα η Κεντρική Μεσόγειος.
Τα στοιχεία βεβαίως και είναι πολύ πρώιμα ακόμη, η χώρα μας σίγουρα θα επηρεασθεί από αυτην την αλλαγή, ο καιρός θα παρουσιάσει φθινοπωρινές εικόνες, όμως αυτό που με ανησυχεί, είναι ο διαφαινόμενος στροβιλλισμός της διαταρραχής στην Κεντρική Μεσόγειο επί ημέρες.

Αυτό συνεπάγεται με συνθήκες αυξημένης σχετικής υγρασίας, μουντάδας και αίσθησης ζέστης.
Εγώ βεβαίως πιστεύω πως θα βιώσουμε την πρώτη μας μεταβολή στον καιρό με αρκετές βροχές και μονάχα τα πολύ Νοτιοανατολικά να μην επηρεάζονται, ενώ θερμοκρασιακά θα επέλθει αρκετή ψύχρα.
Σίγουρα βεβαίως θα παρακολουθώ την όλη εξέλιξη και θα σας ενημερώνω.

Από την 1η κιόλας του Σεπτέμβρη οι ''ΔΥΤΙΚΟΙ'' της χώρας θα πάρουν το πρώτο άρωμα φθινοπωρινού καιρού.
Έως τότε, απολαύστε ζέστες των 37 με 39οC αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

ΚΑΙΡΟΣ

Σε όλη την χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και σχεδόν αίθριος ουρανός.

Το Κρητικό Πέλαγος, ανατολικά του νομού Χανίων, οι παράκτιες περιοχές της Βόρειας Κρήτης ανατολικότερα του νομού Ρεθύμνης, τα ορεινά των Ψηλορείτη και Δείκτη, οι περισσότερες περιοχές στα Βόρειοανατολικά του νομού Λασηθίου και οι Κάσος Κάρπαθος, θα έχουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες στις Βόρειες πλευρές των Λσηθιώτικων ορέων, το Οροπέδιο Λασηθίου και την Σητεία, καθώς και το Ανατολικότερο Κρητικό έως την Κάρπαθο, θα είναι τις ώρες πριν και μετά το ξημέρωμα , πρόσκαιρα τοπικά αυξημένες, με ενδχόμενο μάλιστα και για καμμία πολύ τοπική, στιγμιαία, διάσπαρτη έκπληξη κυρίως σε περιοχές των ορεινώ Λασηθιώτικων όγκων.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες επίσης, σε περιοχές ορεινές των ΒΑ Μακεδονίας και ΒΔ Θράκης, καθώς και της ΝΑ Πελοποννήσου, συνθήκες αστάθειας θα δώσουν τοπικές νεφώσεις για λίγο και κάποιους πυργοειδείς σχημετισμούς , χωρίς όμως τροφοδοσία για κάποιο φαινόμενο.
Τέλος οι κάτοικοι της Ρόδου στα Βόρεια, αλλά και των λοιπών Νοτιοανατολικών νησιών κοντά στην Τουρκία, θα δουν καμμία αναπτυξούλα προς τα βάθη του ορίζοντα προς τα ΒΑ τις θερμές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ

ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ

ΒΔ άνεμοι 2...3Β και την ημέρα στα Νοτιότερα Νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου τμήματα, έως 4Β.
Θαλάσσιες αύρες από Δ διευθύνσεις την ημέρα σε Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο έως 4Β, με παύση το βράδυ κι επανεπικράτηση ασθενών ΒΔ.

ΗΠΕΙΡΟΣ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Άπνοια τις επόμενες ώρες, βαθμιαία επικράτηση θαλασσίων αυρών εξ Ιονίου την ημέρα έως 4Β, έως τις ανηφόρες της Πίνδου με εξασθένηση και σταδιακά άπνοια από το απόγευμα.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Οι Δυτικές και Νότιες ακτές θα έχουν ένα σταθερό ΒΔ ρεύμα 2...3Β, ενώ την ημέρα θα ενισχυθούν στα 4Β και θα εισχωρήσουν και στην ενδοχώρα όπου θα επικρατεί άπνοια έως τις προμεσημβρινές ώρες αύριο και από το απόγευμα και μετά.
Πιό Δ έως και ΝΔ στα Νοτιοανατολικά της το ρεύμα έως 4Β την ημέρα κι εκεί.
Νηνεμία θα επικρατεί έως τις προμεσημβρινές ώρες και από το απόγευμα και μετά στις περισσότερες περιοχές της ΒΑ Πελοποννήσου , με θαλάσσιες εξ Αιγαίου αύρες έως 3Β την ημέρα.
Στις Βόρειες περιοχές της Πελοποννήσου , θα διακοπεί η άπνοια την ημέρα από Δ ΒΔ ανέμους έως και 5Β πρόσκαιρα το απόγευμα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Νηνεμία την νύχτα έως τις προμεσημβρινές ώρες, θαλάσσιες αύρες σε όλες τις προς Αιγαίο παράκτιες περιοχές έως και 4Β κυρίως σε Αργοσαρωνικό Κόλπο, Αργολίδα και Θερμαικό Κόλπο την ημέρα, ενώ ξανά νηνεμία , θα επικρατήσει παντού έως το βράδυ.

Μεταξύ Στερεάς Ελλάδα και Πελοποννήσου , από το Ρίο Αντίρριο έως και την Νοτιοδυτική Αττική, ένα πρόσκαιρο Δ ΒΔ ρεύμα έως κι 6Β σε ριπές το απόγευμα μεταξύ Φωκίδας και Αχαίας Κορινθίας, θα σπάσει την κατά κανόνα νηνεμία των περιοχών.

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΙΚΟ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΣΚΥΡΟΣ

Οι θαλάσσιες περιοχές πλησίον των παρακτίων περιοχών και η Θάσος θα έχουν μονάχα τις θερμές ώρες ρευματάκια έως 3Β από τις ανοικτές θάλασσες προς τις ξηρές.

Οι Σποράδες , θα έχουν νηνεμία , στο μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου , με πολύ ελαφριές υποπνοές την ημέρα από τα ανοικτά του Πελάγους προς την Θεσσαλία.
Η Σκύρος, θα έχει ένα ΒΔ ρεύμα έως 3Β από τις επόμενες ώρες , έως και το μεσημέρι , οπότε και θα επικρατήσει νηνεμία.

ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ, ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ασθενή ή υποπνέοντα ΒΔ ρεύματα Σστην θάλασσα Κυθήρων τις επόμενες ώρες , νηνεμία από το πρωί έως λίγο πριν το μεσημέρι , Δ ΒΔ έως και 5Β το απόγευμα από το μεσημέρι και μετά.......
Το Νοτιοδυτικό Αιγαίο , θα έχει νηνεμία και μονάχα πνοές προς την ξηρά της Πελοποννήσου την ημέρα.

ΚΡΗΤΗ, ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΒΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ

Στο Κρητικό Πέλαγος και την Βόρεια Κρήτη, θα επικρατήσει νηνεμία τις επόμενε ώρες, ενώ την ημέρα θα πνεύσουν θαλάσσιες αύρες από το Κρητικό έως και 4Β, με εξασθένηση και πάλι από το απόγευμα Δ ασθενή ρεύματα θα επικρατήσουν στο Πέλαγος προς το βράδυ αργά στα ανοικτά.

Στα Ανατολικότερα τμήματα του Κρητικού και τα Βορειοανατολικά παράκτια του νομού Λασηθίου και τον νομό Σητείας θα πνέουν πιό σταθεροί όλο το 24ωρο ΒΔ άνεμοι, έως κι 6Β πρόσκαιρα σε Σίδερος και Κουρεμένο Βάι.

Σταθερά επίσης ΔΒΔ ρεύματα έως και 5Β την ημέρα, θα πνέουν στα Δυτικά του Λυβικού, τα Δυτικότερα τμήματα της Κρήτης και στα Νοτιοδυτικά προς Ελαφόνησο.

Η εσωτερική προς τα Νότια Κρήτη, θα έχει και πάλι τις πνοές των Βοριάδων της προς το Λυβικό με 5άρια κι 6άρια σε ριπές λόγω καθοδικής και καναλικής ενίσχυσης, οι οποίες όμως στα παράκτια κυρίως, θα παλέψουν την ημέρα με την Δ ΝΔ αύρα από το Πέλαγος, εναλασσόμενοι με αυτό σε πολλές παράκτιες περιοχές, τις θερμές ώρες όμως, η αύρα με 4Β , θα νικήσει πρόσκαιρα.

Το Νοτιότερο της χώρας μας Πέλαγος, θα έχει ΒΔ 3Β στα Δυτικά και νηνεμία με ριπούλες Βοριά σε εξόδους φαραγγιών και βουνοπλαγιών το υπόλοιπο τις επόμενες ώρες, ΒΔ την ημέρα έως 5Β σε Γαύδο, νηνεμία με εναλαγγές Βοριάδων στο υπόλοιπο, ενώ την ημέρα ένα γενικευμένο Δ ΝΔ ρεύμα θα επικρατήσει για κάποιες ώρες ως θαλάσσια αύρα.

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ

Από Σαμοθράκη, Λήμνο ως ΒΑ και Νοτιότερα, Σκύρο ως ΒΔ και Νοτιοανατολικότερα, Νότια Εύβοια Κυκλάδες ως ΒΒΔ και Ανατολικότερα, Βόρειοανατολική Κρήτη, νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα ως ΒΔ, θα πνέουν με εντάσεις 3...4Β στα Βόρεια και Δυτικότερα , έως και 5Β από Χίο και Νοτιότερα, Ανατολικές Κυκλάδες και Ανατολικότερα σε Σάμο, Ικαρία, Κώ, Ρόδο, Καστελλόριζο, Άκρα ΒΑ Σητεία, Καρπάθιο , ενώ μεταξύ Καρπάθου και Κρήτης, ίσως να έχουμε κι 7άρι πρόσκαιρα.

Έως το βράδυ αργά, οι ετησίες, εξασθενημένες κάτω των 5Β στα πιό Νοτιοανατολικά του Καρπαθίου, θα πνέουν πλέον, από Λέσβο και Νοτιότερα , Ανατολικές Κυκλάδες και Ανατολικότερα, Ανατολικότερο Κρητικό και ΒΑ Κρήτη και Ανατολικότερα, ενώ νηνεμία θα επικρατήσει στις υπόλοιπες περιοχές.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Σε νέα μικρή άνοδο η θερμοκρασίες αύριο, θα κυμανθούν :

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

19 και 33οC στις περισσότερες εσωτερικές περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

17 και 34οC σε πεδινές εσωτερικές περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας.

13 και 30οC σε εσωτερικότερες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

23 και 30οC σε όλες τις παράκτιες περιοχές της Βόρειας Ηπειρωτικής Ελλάδος και την Θάσο.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

19 και 34οC στις περισσότερες εσωτερικές περιοχές Ηπείρου, Δυτικής Κεντρικής Στερεάς και Βορειοδυτικής Πελοποννήσου.

13 και 35οC σε εσωτερικότερες περιοχές Αιτωλοακαρνανίας, Κεντρικής Στερεάς, καθώς και Αρκαδίας.

13 και 31οC σε εσωτερικότερες περιοχές της Βόρειας Ηπείρου.

23 και 31οC σε όλες τις παράκτιες περιοχές της Δυτικής Ηπειρωτικής χώρας και Δυτικής Πελοποννήσου, πιό χαμηλά σε ακτές της Νοτιοδυτικότερης Πελοποννήσου.

23 και 37οC λόγω ιδιαίτερων συνθηκών τοπικά Δ ΒΔ ανέμων σε περιοχές Φωκίδος, Αχαίας και Κορινθίας προς τα παράκτια κυρίως ,από Ρίο έως Ισθμό.
Το ίδιο και σε περιοχές της Νότιας Πελοποννήσου, Ανατολικά των Ακρωτηρίων.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

19 και 36οC στις περισσότερες εσωτερικές περιοχές Θεσσαλίας, Εύβοιας προς Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλίας, Ανατολικής Στερεάς, Βορειοανατολικής Πελοποννήσου.

17 και 37οC σε υπήνεμες κλειστές περιοχές Θεσσαλίας και Βορειοανατολικής Πελοποννήσου.

13 και 33oC σε εσωερικότερες περιοχές της Βορειοδυτικότερης Θεσσαλίας.

23 και 33οC στις παράκτιες που κοιτούν προς Αιγαίο της Ανατολικής Ηπειρωτικής χώρας.

24 και 32οC σε Εύβοια προς Αιγαίο, παράκτιες προς Αργοσαρωνικό περιοχές και Σποράδες.

24 και 31οC σε παράκτια ΝΑ Εύβοιας και Σκύρο.

Πιθανά λόγω τοπικών συνθηκών τα 36άρια σε Βοιωτία προς τα παράκτια, Κεντρική και Βόρεια κυρίως Εύβοια προς την Στερεά, ίσως και Βορειοανατολική Αττική.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΚΥΘΗΡΑ, ΑΙΓΑΙΟ

24 και 30οC σε νησιά Ιονίου, στα Νοτιοανατολικά τους ίσως και έως 35οC , κυρίως σε Ζάκυνθο.

24 και 32οC σε Κύθηρα.

23 και 30οC σε Λήμνο, Σαμοθράκη, Κυκλάδες Βορειοανατολικές, Γαύδο, Βορειοανατολική από Χανιά και Ανατολικότερα παράκτια Κρήτη αλλά και Νότιες περιοχές που δεν θα ενοχλήσει ο Βοριάς από Ηράκλειο και Ανατολικότερα, Κάσο, Κάρπαθο, Ικαρία, Κώ, Ρόδο Κατελλόριζο και όλες τις Βορειοαδυτικές πλευρές των μεγάλων νησιών στο Ανατολικό Αιγαίο πλην Σάμου.

21 και 34οC σε Χανιά κι εσωτερική Κρήτη αλλά και Χίο , Νοτιοδυτικές Κυκλάδες.

28 και 38οC σε Μεσσαρά Κρήτης και περιοχές στα Νοτιοδυτικά του νησιού Ρεθύμνης και Χανίων λόγω τοπικών συνθηκών , Σάμο , Λέσβο πιθανώς και Νοτιοανατολική Ρόδο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας.

Και πάλι ζητώ συγγνώμη για το μακρόσυρτον της εκτίμησης, όμως όσο και να προσπαθώ, δεν γίνεται η χώρα μας να καλυφθεί γενικόλογα σε δύο γραμμές, προς απάντησιν των λίγων μεν, αλλά υπαρκτών παραπόνων και υποδείξεών σας.

Γιαυτό τονίζω τις ενότητες και τα σημεία που μπορεί να ενδιαφέρουν τον καθένα από εσάς.

Να είστε καλά, καλή σας νύχτα και λίγη υπόμονή ακόμη καθώς φαίνεται πως εφέτος θα ξεμπερδέψουμε νωρίς από το καλοκαίρι.

Παρακολουθώ στενά τα στοιχεία και της επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσω την άποψή μου για το αναμενόμενο φθινοπωρινό σκηνικό, όπως κι αν αυτό στηθεί.

Σπυριδάκης Σάββας


Κυκλώνας Ρόδου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας