Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014


Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη στα Δωδεκάνησα και την Ρόδο και μόνο απο της απογευματινές ώρες έως το βραδάκι αναμένονται ασθενή κατά βάση φαινόμενα με την μορφή υετού απο όμβρους που θα έχουν σύντομή διάρκεια και μικρή ένταση.

Αναλυτικά

Αραιές νεφώσεις αυξημένες κύρίως στην Κάσο και την Κάρπαθο αλλά και στα βορειότερα τμήματα της πρωινές ώρες με μικρή πιθανότητα για ψιχάλες.
Μέχρι το μεσημέρι οι συννεφιές θα αραιώνουν παντού ενώ ξανά απο το απόγευμα θα πυκνωνουν με πιθανότητα για ασθενή και πάλι βροχή μόνο σε Κάρπαθο, Κάσο και νοτιότερα τμήματα της Ρόδου.
Τα μικρής διάρκειας και έντασης φαινόμενα θα μας απασχολήσουν μέχρι και της βραδυνές ώρες κατά τόπους και ανά περιόδους.
Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό παντως και απλα θα είναι μια μικρή παρένθεση στην αυριανή βελτιωμένη εικόνα του καιρού στα Δωδεκάνησα και της Ρόδου.
Συνοψιζοντας για αύριο λοιπόν αναμένουμε κυρίως ηλιοφάνεια με νεφώσεις που στα νοτιοανατολικά νησιά θα είναι κατα περιόδους πυκνώτερες.

Οι θερμοκρασίες σε πολύ μικρή κάμψη θα κυμανθούν στην Ρόδο

Πόλη : Απο 11°C
 έως 16°C βαθμούς 
Κεντρικά : Απο 8°C έως 15°C βαθμούς
Νότια : Απο 10°C έως 16°C βαθμούς

Οι άνεμοι απο δυτικές διευθύνσεις σε όλες τις θάλλασες θα φτάνουν τα 3 με 4 μποφόρ στην θάλασσα Ρόδου ενώ μέχρι και 5 σε Κάρπάθιο και θάλασσα Καστελορίζου.

Η υγρασία επίσης σε πτώση απο 60 έως 80%.

Μένει να δούμε πως θα κυλήσει το υπόλοιπο της εβδομάδας και πόσο θα κρατήσουν οι καλές συνθήκες στα Δωδεκάνησα.

Να είσαστε καλά

Γιάννης & Σταύρος


Κυκλώνας Ρόδου



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας