Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014


Σε γενικές γραμμές καλός αναμένεται να είναι ο καιρός την Τετάρτη στο νησί της Ρόδου και τα Δωδεκάνησα με μικρή πιθανότητα για πολύ τοπικές βροχούλες μόνο της πρωινές ώρες.

Αναλυτικά

Κατά της πρωινές ωρες υπάρχει μικρή πιθανότητα για παροδικά ψιχαλίσματα η βροχούλα κυρίως στα νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού.
Πέρα απο τα προγνωστικά αυτό μπορεί να συμβεί απο όμβρους που μπορούν να δημιουργήθούν εξαιτίας της πολύ αυξημένης υγρασίας που θα επικρατήσει την προηγούμενη νύχτα.

Τα όποια φαινόμενα θα είναι πολύ παροδικά και περιμένουμε να σταματούν πολύ γρήγορα δίνοντας και πάλι την δυνατότητα στον ήλιο να είναι ο κυριάρχος για το υπόλοιπο της ημέρας.

Μέχρι της νυχτερινές ώρες ο ουρανός θα είναι καθαρός με πολύ αραιά και μακρινά σύννεφα και θα κλείσει αρκετά καλά το 24ώρο.

Το μοναδίκο πρόβλημα θα μας το δημιουργήσει η υγρασία που δεν αποκλείουμε λόγο και της άπνοιας στης θάλασσες μας να έχουμε και μεταφερόμενες ομίχλες της νυχτερινές ώρες.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν για όλα τα νησιά του νομού μας με της θερμοκρασίες μάλιστα να είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με της Ρόδου ακόμα και στα βόρεια τμήματα.

Έτσι λοιπόν η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Ρόδου απο 12°C
 έως 20°C βαθμούς στα κεντρικά απο 10°C έως 19°C και στα νότια απο 13°C έως 21°C βαθμούς.

Οι ανεμοι θα είναι εντελώς εξασθενημένοι σε όλες της θάλασσές απο νοτιοανατολικές διευθύνσεις με την ένταση τους να μην ξεπερνάει ούτε τα 3 μποφόρ.

Η υγρασία στα ύψη και την ημέρα (85%) και την νύχτα (100% ) !

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στους γλιστερούς δρόμους λόγο της υγρασίας !

Να είσαστε όλοι καλά.

Γιάννης & Σταύρος

Κυκλώνας Ρόδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας