Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014Ακόμη μια μέρα με πλήρη ηλιοφάνεια και άριστες καιρικές συνθήκες θα είναι η Τριτη για το νησί της Ρόδου και τα υπόλοιπα νησιά του νομού.


Ιδανικές θερμοκρασίες και καλοτάξιδες θάλασσες που παραπέμπουν σε καλοκαιρινούς μήνες παρά στον Φεβρουάριο επικρατούν της τελευταίες ημέρες οχι μόνο στην περιοχή μας αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αιτία είναι η εμμονή του υψηλού βαρομετρικού που μας επηρεάζει απο το Σαββάτο.
Την Παρασκευή αναμένουμε να μετατοπίζεται και να δίνει την θέση του στα χαμηλά της Μεσογείου δείχνοντας έτσι διάθεση ο καιρός να μας ξαναβάλει στον χειμώνα.
Θα δούμε όμως της επόμενες μέρες πια θα είναι η εξέλιξη του.

Οσο αφορά τον καιρό της Τρίτης για να επανέλθουμε στην πρόγνωση μας μοναδική ίσως παραφωνία οι τοπική υγρασία που θα περιορίζει την διαύγεια και την ορατότητα κατά της πρωινές ώρες.

Ιδιες ακριβώς οι καιρικές συνθήκες σε όλα τα νησιά του νομού με της θερμοκρασίες στα βορειότερα τμήματα να είναι 1 με 2 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι εως το μεσημέρι θα πνέουν απο νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 μποφόρ μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βοριοδυτικούς ιδίας εντάσεως σε όλες τις θάλασσες του νομού μας.

Οι θερμοκρασίες σε υψηλά και πάλι επίπεδα θα κυμανθούν στην πόλη απο 11°C
 έως 20°C βαθμούς στα κεντρικά απο 9°C έως 19°C και στα νότια απο 12°C έως 21°C βαθμούς.

Η υγρασία την νύχτα και τα ξημερώματα στο 97% την ημέρα λόγω του ΒΔ ρεύματος θα πέσει κοντά στο 50%.

Απολάυστε λοιπόν αλλη μια όμορφη μέρα στα πανέμορφά νησιά μας.

Να είσαστε όλοι καλά.

Γιάννης & Σταύρος

Κυκλώνας Ρόδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας