Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014


Βροχές και καταιγίδες στα Δωδεκάνησα την Παρασκευή.

Αναλυτικά

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται απο απόψε τα μεσάνυχτα μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νομό με τα νησιά που βρίσκονται κοντά στα ανατολικά πρός τα Μικρασιάτικα παράλια να δέχονται τον κύριο όγκο των φαινομένων.


Πιό συγκεκριμένα Λέρος, Κάλυμνος, Κώς, Νίσυρος, Τήλος, Σύμη, Χάλκη και Ρόδος θα πρέπει να περιμένουν δυναμικά φαινόμενα μέχρι το πρωί.
Στην συνέχεια σταδιακά τα φαινόμενα θα περιορίζονται χωρίς να απουσιάζουν οι όμβροι που θα δίνουν ανα διαστήματα παροδικές μπόρες.
Ουσιαστική βελτίωση περιμένουμε απο το μεσημέρι με τα φαινόμενα να παρουσιάζουν ύφεση σε όλα τα νησιά εκτός απο το Καστελλόριζο που θα δεχθεί ένα γερό μεν αλλά γρήγορο δε πέρασμα.
Θα υπάρχουν και ανοίγματα στο καιρό και το 24ώρο θα κλείσει με αραιά σύννεφα.


Τα νησιά που δεν αναφέρθηκαν θα έχουν παροδικές νεφώσεις και πιθανότητες για μπόρες μέχρι το πρώι και η μέρα θα κυλήσει με αραιές νεφώσεις και πολύ μικρή πιθανότητα για ψιχάλες.

Οι άνεμοι θα στρέφονται της προμεσημβρινές ώρες απο δυτικές βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ένταση τους να μην ξεπερνάει τα 3-4 μποφόρ σε όλα τα τμήματα.

Οι θερμοκρασίες σε πτώση θα κυμανθούν απο 14.. έως 18°C στα βόρεια και απο 15.. έως 19
°C στα νότια τμήματα.

Η υγρασία στην Ρόδο απο  70 μέχρι 95%.


Να είσαστε όλοι καλά.

Γιάννης Μανωλάς


Κυκλώνας Ρόδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας