Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ανέζα Παλαιού Photo

Αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος του νομού αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο Πέμπτη.

Αναλυτικά

Κάσος, Κάρπαθος


Με νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα και στα δύο νησία που θα αραιώσουν το μεσημέρι, όμως θα επιστρέψουν το βράδυ και το 24ωρο θα τελειώσει και πάλι με νεφώσεις.

Αστυπάλαια

Η μέρα θα ξεκινήσει υπέροχα και σε αυτό το μοτίβο θα κυλίσει μέχρι το βράδυ όμως λίγο πρίν τα μεσάνυχτα νεφώσεις θα πλησιάσουν το νησί και έχουν μεγάλες πιθανότητες να δώσουν παροδική μπόρα.

Λέρος, Κάλυμνος

Η μέρα θα ξεκινήσει πολύ καλά και έτσι θα κυλίσει μέχρι την νύχτα που θα αναπτυχθούν κάποιες νεφώσεις χωρίς ωστόσο να έχουν πιθανότητα να δώσουν φαινόμενα.

Ρόδος

Νεφώσεις της πρωινές ώρες στα δυτικα, που στην συνέχεια θα επεκταθούν πρός τα ανατολικά και κεντρικά τμήματα και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί όμβρος που θα δώσει ψιχάλες η ολιγόλεπτη μπόρα.

Στο υπόλοιπο νησί η μέρα θα ξεκινήσει και θα τελειώσει με αίθριο καιρό.
Οι γνωστές αναπτύξεις της μεσημεριανές ώρες στα παράλια της γειτονικής χώρας δεν θα λείψουν ούτε αύριο όμως θα είναι σχετικά περιορισμένες.

Τα νησιά που δεν αναφέρθηκαν προβλέπεται πλούσια ηλιοφάνεια την ημέρα και ξαστεριά την νύχτα.

Άνεμοι

Οι άνεμοι παραμένουν ενισχυμένοι σε όλα τα τμήματα και θα φτάσουν και πάλι τα 5-6 ίσως για λίγο στην θάλασσα Ρόδου και το Καρπάθιο ακόμα και τα 7 μποφόρ απο βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Θερμοκρασίες

Οι θερμοκρασίες αμετάβλητες θα κυμανθούν στα βόρεια νησιά απο 18.. έως 26°C βαθμούς και στα νότια απο 19.. έως 27°C βαθμούς.

Η υγρασία στην Ρόδο απο 55 μέχρι 85%.

Να είσαστε όλοι καλά.

Γιάννης ΜανωλάςΚυκλώνας Ρόδου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας