Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014


Χαίρετε αγαπητοί Ροδίτες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Καιρός Αίθριος.

Άνεμοι ΒΔ 4...5Β και κατά διαστήματα 6Β , ενώ το απόγευμα και τις πρώτες βραδυνές ώρες ίσως και 7Β , ιδιαίτερα στα ΝΑ και σε στενά περάσματα στο εσωτερικό της νήσου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 27 και 31οC , με το 31 ίσως και 32οC τοπικά και πρόσκαιρα , πιθανό περισσότερο σε ΝΑ τμήματα.

ΤΡΙΤΗ 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014


Σχεδόν πανομοιότυπος ο καιρός , με αυτόν της Δευτέρας.

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Εξασθένηση των ανέμων αναμένεται την Τετάρτη και με νηνεμία ή υποπνέοντες ανέμους ως αύρες θάλασσας την ημέρα και ξηράς την νύχτα , το εύρος της θερμοκρασίας θα διευρυνθεί λίγο , ιδιαίτερα σε εσωτερικές περιοχές , η σχετική υγρασία θα ανέβει λίγο και παρόλη την σχεδόν αμετάβλητη θερμοκρασία , η αίσθηση της ζέστης , θα είναι μεγαλύτερη.

Μπορείται να χαρείτε την Τετάρτη την θάλασσα.

Την Πέμπτη θα πνέει ένα Δ ασθενές ρεύμα, η θερμοκρασία θα πέσει λιγάκι, και φυσικά ο καιρός θα παραμείνει αίθριος.

Από την Παρασκευή και μετά , ο καιρός θα συνεχίσει να είναι αίθριος, οι ΒΔ θα επανέλθουν και σταθερά θα πνέουν με εντάσεις αυξομειούμενες ανάμεσα στα 5 και 6Β , επαναφέροντας το νησί στην γνωστή κατάσταση του καλοκαιρινού σταθερού καιρού με το ΒΔ ρεύμα , τις κανονικές θερμοκρασίες περί των 28 και 29οC κατά μέσον όρο με μικρές διακυμάνσεις , τουλάχιστον έως και τις παραμονές του 15Αύγουστου και βλέπουμε.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την Προσοχή σας.

Σπυριδάκης Σάββας

Κυκλώνας Ρόδου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας