Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Με ασθενή βροχούλα θα ξεκινήση η Κυριακή που πολύ σύντομα ο καιρός θα βελτιωθή ιδιαίτερα απο της 11:00πμ και μετά.
Η Θερμοκρασιά σε υψηλά επίπεδα θα φτάσει τους 20 βαθμούς λόγο όμως της υγρασίας η αίσθηση θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη (αίσθηση δυσφορίας).
Οι Νοτιάδες θα συνεχίσουν να μας ταλαιπωρούν μέχρι την Δευτέρα τουλάχιστον.
Η ένταση τον ανέμων δεν θα μας απασχολήσει καθόλου αφου θα πνέουν ασθενείς 4 έως 5 μποφόρ.
Θα ήθελα να επισημάνω την αυξυμένη υγρασία που θα έχουμε απο το βράδυ του Σαββάτου έως το πρώι της Κυριακής (σχέδον 90%) σε ολόκληρο το νησί και συνιστω την προσοχή σας στους δρόμους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η νέα εβδομάδα θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα φίλοι μου και θα μας δείξει κυριολεκτικά δύο εποχές σε διάστημα 8 ημερών.Καλοκαίρι και Χειμώνας.Τα μοντέλα για το διάστημα 12 με 20 Μαρτίου δείχνουν πως θα περάσουμε απο το καλοκαιρινό σκηνικό των τελευταίων ημερών σε ένα άκρως χειμωνιάτικο και αυτό που εγώ έχω να σας συμβουλεύσω εάν τελικά βγεί το σενάριο είναι να μην βιαστείτε να βάλετε τα μπουφάν στης ντουλάπες γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα για κρύο έως παγερό ντούς.
Της επόμενες δύο, τρείς μέρες όμως θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αφού και τα μοντέλα θα εναρμονιστούν και θα δούμε τελικά τι ακριβώς περιμένουμε.Θα έχουμε μια φούσκα η μια καιρική βόμβα στον Ελλαδικό χώρο ; Της επόμενες μέρες ξεκαθαρίζουν όλα.

Καλό βράδυ σε όλους.
Γιάννης Μανωλάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας