Τρίτη 18 Απριλίου 2017



Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας.
Τις τελευταίες μέρες θα παρατηρήσατε πως είχα αρκετές αστοχίες στις μετεωρολογικές μου προσεγγίσεις.
Λανθασμένες ώρες έλευσης φαινομένων η καθόλου φαινόμενα εκεί που περιμέναμε και τα δώσαμε.
Ζητάω ενα μεγάλο συγνώμη.
Οι περισσότεροι μου λένε πως δεν είναι ανάγκη να απολογηθώ , πως λάθη κάνουν ακόμα και επαγγελματίες μετεωρολόγοι πως δεν πληρώνομαι και γενικότερα θα έπρεπε να το αφήσω να περάσω στο "ντούκου".
Δεν έχω μάθει να λειτουργώ καθ' αυτό τον τρόπο.
Ανέλαβα μόνος μου το 2012 το κομμάτι των προγνώσεων αρχικά της Ρόδου και μετέπειτα ολόκληρου του νομού και το έκανα μετά απο τεράστια σκέψη και μελέτη έχοντας παρακαταθήκη το προσωπικό μου αρχείο απο το 1998. Λατρεύω αυτό που κάνω και θα το λατρεύω μέχρι το τέλος της ζωής μου.
Εχω μάθει να παραδέχομαι δημόσια το λάθος μου.

Ουδείς αλάνθαστος αλλά δημιουργείται πρόβλημα όταν δεν το παραδέχεσαι και δεν το αποδέχεσαι.
Έχω θέσει στον εαυτό μου ένα όριο.
Εάν το πλησιάσω θα αποχωρήσω αμέσως καθώς θεωρώ λειτούργημα την επιστήμη της μετεωρολογίας και όχι κοροιδία.
Η επιστήμη αυτή είναι ιερή και δεν χωρούν ανθρώπινοι εγωισμοί, ίντριγκες και κόντρες.
Επιβάλεται να κάνεις στην άκρη μόλις νιώσεις πως χάνεις την επαφή σου μαζί της.
Δεν θα αναφερθώ καθόλου στα προσωπικά μου προβλήματα δεν αποτελούν δικαιολογία καθώς αν εμπλακούν αυτά και με επηρεάσουν τότε την ίδια στιγμή έφυγα.
Αυτό το κομμάτι εννοείται πως δεν αφορά τον κόσμο γιατί ο κόσμος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τον καιρό και οχι να διαβάσει best seller η το Πάμε Πακέτο σε πρόγνωση καιρού.
Είμαι εδώ να σας ενημερώνω και όχι να σας κοροιδεύω.
Συνεχίζω να είμαι μαζί σας όμως θα ήθελα όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά και αγαπάει τον καιρό και την φύση και πάνω απ όλα τα Δωδεκάνησα να τον βοηθήσω να αναλάβει το κομμάτι των προγνώσεων. Αρκεί να υπάρχει αγάπη και το υπόβαθρο θα το βρούμε παρέα.
Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πρόταση-ερώτηση επι του θέματος.

ΥΓ. Ο Κυκλώνας Ρόδου είναι το τέταρτο παιδί μου , ετσι τον έχω , και τα παιδιά σου δεν μπορείς να τα δείρεις ούτε κάν να τα μαλώσεις παρά μόνο να τα συμβουλέψεις και να τα καθοδηγήσεις σε σωστά μονοπάτια! Δικό μου το λάθος.

Αυτά εν ολίγοις

Με τιμή Μανωλάς Ιωάννης ερασιτέχνης μετεωρολόγος και κυνηγός καιρικών φαινομένων

Και πάμε τώρα να δούμε τον αυριανό καιρό.

Αναλυτικά

Τετάρτη 19 Απριλίου

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σε όλα τα τμήματα του νομού καθ όλο το 24ώρο και κάποιες αραιές νεφωσεις δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Οι άνεμοι θα στραφούν απο νοτιοδυτικές διευθύνσεις με την ένταση τους στα βορειότερα τμήματα να φτάνει τα 4-5 bf ενώ στα νοτιότερα τα 3-4 bf.

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν στα βόρεια απο 14 έως 20 βαθμούς και στα νότια τμήματα απο 15 έως 21 βαθμούς.

Υγρασία : 65% - 97%

Να είσαστε καλά

Γιάννης Μανωλάς 



Cyclone of Rhodes 2012-2017




1 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ Π.Χ ΑΝ ΕΡΙΞΕ ΛΙΓΟ ΒΡΟΧΗ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΤΛ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟ 1% ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΝΟΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιο σας