Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015


Σταδιακή αλλαγή στο σκηνικό του καιρού ξεκινόντας απο αύριο που θα αποτελέση και το έναυσμα για γενικευμένη κακοκαιρία απο την Τετάρτη σε ολόκληρο τον νομό με διάρκεια τουλάχιστον ένα διήμερο και αξιολογότατα φαινόμενα.

Αναλυτικά για αύριο Τρίτη 20 Οκτωβρίου

Με νεφώσεις θα ξεκινήσει θα κυλάει και θα τελειώση η μέρα σε όλα τα τμήματα.Πιθανά είναι μεγάλα ανοίγματα μέχρι το μεσημέρι.
Κάποια ολιγόλεπτα ψιχαλίσματα σε νότια Ρόδο και Κώ δεν αποκλείονται το απόγευμα και κυρίως την νύχτα.

Οι άνεμοι για το πρώτο μισό της ημέρας θα είναι απο νότιες διευθύνσεις και θα φτάνουν τα 4-5 μποφόρ όμως απο το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν λιγάκι (μέχρι 3-4 μποφόρ)

Θερμοκρασίες σε μικρή πτώση

Βόρεια 19.. - 24°C  
Νότια 20.. - 25°C

Υγρασία 60% - 85%

Επιδείνωση απο την Τετάρτη

Διάσπαρτες βροχές μέτριας έως κανονικής έντασης που έχουν λίγες πιθανότητες να συνοδευτούν απο αστραπόβροντα το μεσημέρι περιμένουμε σε όλα τα νησιά του νομού την Τετάρτη.

Άνεμοι μέτριας έντασης 4-5 μποφόρ δυτκών διευθύνσεων που απο το απόγευμα θα στρέφονται σε ποιό νότιους.

Θερμοκρασία σε νέα μικρή πτώση


Βόρεια 18.. - 23°C 
Νότια 19.. - 24°C

Υγρασία 65% - 90%

Περαιτέρω επιδείνωση την Πέμπτη

Γενικευμένα φαινόμενα σε όλα τα νησιά καθ όλο το 24ώρο που θα συνοδεύονται απο ισχυρές ηλεκτρικές εκκενώσεις και απο χαλαζοπτώσεις.
Συνιστώ ιδιαίτερη προσοχή καθώς περιμένω μεγάλα ύψη νερού.
Θα εκδοθούν έκτακτα δελτία τουλάχιστον 6 ώρες πρίν την εκδήλωση των φαινομένων ενω μέσα απο την ομάδα μας στο facebook η ενημέρωση θα είναι συνεχής.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά φτάνοντας τα 5-6 μποφόρ ενώ την στιγμή της εκδήλωσης των φαινομένων θα έχουμε ριπές 7-8 μποφόρ απο νοτιοδυτικές διευθύνσεις.Την νύχτα θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα για 3-4 ώρες όπου θα αρχίσουν να ενισχύονται εκ νέου τα μεσάνυχτα φτάνοντας αυτή την φορά ακόμα και τα 8 μποφόρ.

Θερμοκρασίες σε μικρή περαιτέρω πτώση


Βόρεια 17.. - 22°C
Νότια 18.. - 23°C

Σε ψηλά επίπεδα η υγρασία 80% - 95%

ΥΓ Η φωτογραφία για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι κυνηγοί της ομάδας μας τα λέει όλα.Αναλυτικές πληροφορίες θα δωθούν όπως πάντα στο τσάτ μας.


Να είσαστε καλά

Γιάννης Μανωλάς  



Κυκλώνας Ρόδου





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας