Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015


Έκλεισε εκτάκτως πριν από λίγη το αεροδρόμιο της Ρόδου και δεν μπορεί να δεχτεί κανένα αεροπλάνο.

Το κλείσιμό του κρίθηκε αναγκαίο, επειδή σχεδόν στο κέντρο του διαδρόμου προσγείωσης, άνοιξε μια τεράστια λακκούβα μήκους οκτώ μέτρων που εμποδίζει την τροχοδρόμηση των αεροσκαφών.

Στο σημείο εκείνο υπήρχε παλαιότερη ρωγμή, η οποία επισκευάστηκε. Όμως φαίνεται ότι άνοιξε και πάλι λόγω της δυνατής βροχής που πέφτει στην περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη στο αεροδρόμιο με όλους τους υπεύθυνους για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα πού προέκυψε, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση για την αποκατάσταση του αεροδιάδρομου, λόγω της συνεχούς βροχής.

Για να ολοκληρωθεί η επισκευή του θα πρέπει να στεγνώσει πρώτα ο αεροδιάδρομος και έπειτα να γίνουν οι τεχνικές εργασίες, κάτι που καθιστά αυτή τη στιγμή άγνωστο τον χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να τεθεί και πάλι σε λειτουργία το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου.

Όποια αεροπλάνα υπήρχαν στο αεροδρόμιο, μπόρεσε να ξεκινήσουν το ταξίδι τους, ωστόσο πλέον το αεροδρόμιο δεν δέχεται την προσγείωση άλλων αεροσκαφών.

Κάποιες άλλες πτήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» , κατευθύνονται σε άλλα κοντινά αεροδρόμια.Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας