Τρίτη 21 Απριλίου 2015


Μπορεί η αρχική καλοκαιρία των ημερών του Πάσχα, η οποία συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας να έφερε το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων, ωστόσο οι βροχές και η συννεφιά των τελευταίων ημερών ήρθε να τους προσγειώσει απότομα.

Ατάκες όπως «πότε θα φύγει επιτέλους ο χειμώνας» και «δεν θα έρθει ποτέ το καλοκαίρι φέτος» ακούγονταν σε κάθε παρέα ενώ η απόγνωση για την νέα πτώση της θερμοκρασίας έριξε στο ναδίρ την ψυχολογία των συμπατριωτών μας. Έμπειροι μετεωρολόγοι αδυνατούν να εξηγήσουν το φαινόμενο της διαρκούς εναλλαγής του καιρού, σηκώνοντας τα χέρια ψηλά. 
Το «Κουλούρι» ωστόσο αποφάσισε να επικοινωνήσει με το ίδιο το καλοκαίρι, προκειμένου να αποσαφηνίσει τους λόγους της νέας του απουσίας.

Το θέρος, ευγενέστατο για ακόμη μια φορά, δεν αρνήθηκε να δώσει τις πολυπόθητες απαντήσεις, εξηγώντας γιατί αποφάσισε να φύγει εκ νέου από τη χώρα μας. 
«Συγγνώμη βρε παιδιά, αλλά εσείς οι Έλληνες είστε το λιγότερο αχάριστοι. 
Δίνω το "παρών" στη χώρα σας σχεδόν το μισό χρόνο, σας φέρνω θερμοκρασίες πάνω από 30 βαθμούς για τρεις μήνες και γκρινιάζετε. 
Για ρωτήστε και τους Σουηδούς, τους Άγγλους και τους Ισλανδούς να σας πούνε τι τραβάνε και μετά τα ξαναλέμε», ξεσπά η αγαπημένη εποχή και συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος:

«Πέρα από αχάριστοι και άπληστοι ωστόσο, είστε και βιαστικοί και υπερβολικοί. Δυο μέρες έκανα δειλά-δειλά την παρουσία μου αισθητή και αμέσως τρέξατε στις παραλίες για μπάνια; Στους παγετώνες ζούσατε πριν και είδατε για πρώτη φορά λιακάδα; 
Δεν μπορούσατε να περιμένετε να μπει τουλάχιστον ο Μαϊος; Προκειμένου να συνέλθετε λοιπόν αποφάσισα να ξαναφύγω μέχρι να σοβαρευτείτε και να αποκτήσετε αίσθηση του μέτρου. 4 μήνες σας κάνω κατακαλόκαιρο, δείξτε λιγάκι υπομονή».

Όσο για την ακριβή ημερομηνία της επιστροφής του, το καλοκαίρι κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, τονίζοντας πως αυτή θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των φωτογραφιών με μαγιό που θα ανέβουν στο instagram τα προσεχή Σαββατοκύριακα και ιδιαίτερα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Με χιουμοριστική διάθεση φυσικά όλα τα παραπάνω απο to koulouri
Κυκλώνας Ρόδου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας