Τετάρτη 1 Απριλίου 2015


Κάτω απο άκρα μυστικότητα τους τελευταίους μήνες οι τοπικοί φορείς του νησιού δούλεψαν μεθοδικά και κατάφεραν να αποσπάσουν υπογραφές ιστορικής σημασίας.
Συγκεκριμένα αργά χθές το βράδυ οι ισχυροί άνδρες του νησιού συνατήθηκαν με δεκάδες χορηγούς στον πέζουλα του Κοσκινού και αφού δείπνησαν ξεκινησαν διαπραγματεύσεις που ήταν σκληρές και διηρκησαν 8 ολόκληρες ώρες!
Παρόλα αυτά οι δικοί μας ανθρωποι αποδείχτηκαν σκληροί αυνανιστές και γύρω στης 05:00 το πρωί απέσπασαν το μεγάλο ναι για χρηματοδότηση ύψους 3 δις εύρω.


Ετσι το μεγάλο όνειρο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά αφού η χρηματοδότηση αφορά το νέο χιονοδρομικό κέντρο της Ρόδου που απο την 1η Ιουνίου θα ξεκινήσουν εργασίες στον Αττάβυρο για να στηθεί μέσα σε 2 μήνες το νέο ΥΠΕΡ-συγχρονο και μοναδικό σε όλο το Αιγαίο χιονοδρομικό κέντρο της Ρόδου.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως την κατασκευή θα αναλάβει ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Jose Carlos de la Champicos ο οποίος στο παρελθόν είχε εργασθεί και πάλι στο νησί της Ρόδου με τρομακτική επιτυχία κατασκευάζοντας το κόσμημα  που ακούει στο όνομα "λιμάνι Ρόδου" !

Η Ρόδος θα αποκτήσει το δικό της χιονοδρομικό κέντρο καθώς τοσο πολύ χιόνι δεν ξέραμε που να το βάλουμε ενώ παράλληλά απειλεί με αφανισμό τα χιονοδρομικά της υπόλοιπης Ελλάδας.

Καλόρίζικο και ..... καλό μήνα σε όλους

Σημείωση : Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει η παραπάνω είδηση και αποτελεί προιόν σατιρικής μυθοπλασίας.





Γιάννης Μανωλάς
Κυκλώνας Ρόδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας