Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015


-Περαιτέρω επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Δευτέρα στα Δωδεκάνησα.

Αναλυτικά

Ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλώνονται απο τα ξημερώματα σε όλα τα νησιά όμως ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε στα νησιά που βρίσκονται πλησίον της γείτονικής χωράς.
Ετσι σε Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κώ, Νίσυρο, Τήλο, Χάλκη, Σύμη, Ρόδο και Καστελλόριζο περιμένουνουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα που θα κάνουν παύση όχι όμως για πολύ αφού το βράδυ θα επιστρέψουν.
Τα φαινόμενα περιμένουμε να συνοδεύονται απο αστραπόβροντα και ισχυρές κατα τόπους χαλαζοπτώσεις.
Σε Κάσο, Κάρπαθο και Αστυπάλαια περιμένουμε να δέχονται ανα διαστήματα βροχές και ενδεχομένως μπόρες με μεγάλα διαστήματα διαλλειμάτων. On-Off δηλαδή ο καιρός εκεί.
Θα συνεχίστούν οι καταιγίδες και μετά τα μεσάνυχτα κυρίως όμως στα νησιά του βορείου συμπλέγματος.

Οι άνεμοι απο το πρωί θα στρέφονται σταδιακά σε πιό νότιες νοτιοδυτικές στην ουσία συνιστώσες και απο της προμεσημβρινές ώρες θα ενισχύονται φτάνοντας μέχρι την νύχτα τα 6-7 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες θα σημειώνουν πτώση μέσα στο μεσημέρι και θα κυμανθούν στα βόρεια απο 7.. έως 12 °C ενώ στα νότια απο 8.. έως 13°C βαθμούς.

Υγρασια { 60% - 90% }

Όσο αφορά την Τρίτη το όνειρο για νιφάδες έστω στα ορεινά δείχνει να παραμένει όνειρο με τα τελευταία στοιχεία.
Λεπτομερειες θα έχουμε στην αυριανή πρόγνωση περιμένοντας έως την τελευταία στιγμή κάποια αλλαγή ωστόσο αυτό που προέχει για την περιοχή μας είναι τα μεγάλα ύψη υετού που περιμένουμε και με αυτά πρέπει να ασχοληθούμε.

Να σας υπενθυμήσω πως μέσα απο την ομάδα μας ενημερώνεστε όπως σε κάθε κακοκαιρία live.

Καλή εβδομάδα σε όλους

Γιάννης ΜανωλάςΚυκλώνας Ρόδου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας