Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014


Μια έκθεση που κυκλοφόρισε αυτό το Σαββατοκύριακο ισχυρίζεται ότι η NASA έχει επιβεβαιώσει ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες "σχεδόν πλήρες σκοτάδι» από τις 16 Δεκεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου 2014.
Η ιστορία είναι ψεύτικη.

Η ψεύτικη ιστορία προέρχεται από "σάτιρα" την ιστοσελίδα Huzlers , την οποίας οι θέσεις ειναι ψεύτικες ειδήσεις με αλλόκοτα πρωτοσέλιδα και καμία βάση στην πραγματικότητα.

Η τρέχουσα ιστορία υποστηρίζοντας τις επικείμενες έξι ημέρες το σκοτάδι φαίνεται να κυριαρχεί από μια ιογενή φάρσα που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες για μια ηλιακή καταιγίδα που θα χτυπήσει το Δεκέμβριο του 2014. Αυτή η ιστορία είναι η αναβίωση μιας τέλος του κόσμου » 3 ημέρες του σκότους "φήμη που συνδέεται με το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας.

Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ

Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από  την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει  θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ήρεμοι. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει  διάρκεια 216 ώρες.

Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα.

«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας