Σάββατο, 17 Μαΐου 2014


Με αραιές νεφώσεις χωρίς φαινόμενα και καλές θερμοκρασίες σε ολόκληρο τον νομό των Δωδεκανήσων θα ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.

ΑναλυτικάΑραιές νεφώσεις στης 08:00 το πρωί απο το ύψος της Ρόδου μέχρι την Κώ.Ηλιοφάνεια σε ολόκληρο τον νομό στης 12:00 με κάποιες πολύ αραιές νεφώσεις να εντοπίζονται κυρίως στα θαλάσσια τμήματα.Σταδιακά μέσα στο μεσημέρι στης 15:00 νέες νεφώσεις απο τα δυτικά θα εισέλθουν στον νομό μας.
Το Καστελλόριζο θα παραμένει με ηλιοφάνεια.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για οποιοδήποτε φαινόμενο όπως βλέπουμε και στον χάρτη. 

Παραμένουν οι νεφώσεις στης 18:00 το απόγευμα φτάνοντας και στο Καστελλόριζο που θα είναι αραιές.Απο της 20:00 το βράδυ και απο τα βόρεια τμήματα αρχικά ο καιρός θα καθαρίζει και η αλλάγη της ημέρας όπως φένεται και στον χάρτη θα είναι υπό πλήρη ξαστεριά σε όλα τα τμήματα.

Οι άνεμοι απο δυτικές διευθύνσεις σε όλα τα τμήματα 4-5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης την νύχτα στο Καρπάθιο μόνο που θα φτάσει τα 6 ίσως και τα 7 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες σε άνοδο θα κυμανθούν στην πόλη της Ρόδου απο 16°C έως 23°C βαθμούς στα κεντρικά απο 15°C έως 21°C και στα νότια απο 17°C έως 24°C βαθμούς.

Η υγρασία στην Ρόδο απο 60 μέχρι 90%.

Οι θερμοκρασίες επίσης σε άνοδο στον νομό μας στα βόρεια τμήματα απο 16°C έως 22°C βαθμούς και στα νότια απο 17°C έως 24°C.

Να είσαστε καλά.

Γιάννης & Σταύρος
Κυκλώνας Ρόδου
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας