Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014


Με καλοκαιρινή διάθεση θα κυλίσει και η Τετάρτη σε όλα τα νησιά των Δωδεκανήσων.

Αναλυτικα


Κυρίαρχη θα είναι η ηλιοφάνεια καθ όλη την διάρκεια της ημέρας ενώ της νυχτερινές ώρες ο ουρανός αναμένεται ξάστερος στην Ρόδο.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2-3 μποφόρ απο διάφορες διεθύνσεις μέχρι το μεσημέρι στην συνέχεια θα σταθεροποιήθούν σε δυτικούς σε όλες τις θάλασσες γύρω απο το νησί μας και θα βάλουν ένα μποφοράκι φτάνοντας τα 4 πρός την νύχτα.

Η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και έτσι θα κυμανθεί στην πόλη απο 14°C έως 21°C βαθμούς στα κεντρικά απο 12°C έως 20°C και στα νότια απο 15°C έως 23°C βαθμούς.

Η υγρασία την ημέρα θα βρίσκεται στο 40%  ενώ την νύχτα στο 92%.
Δεν αποκλείεται της πρωινές ώρες στης γνωστές περιοχές να έχουμε τοπικά ομιχλούλες που όμως αναμένεται να διαλυθούν πολύ γρήγορα.

Στα υπόλοιπα νησιά μας ίδιες άριστες καιρικές συνθήκες όλο το 24 ωρο ενώ με την αλλαγή της ημέρας πρός Πέμπτη αραιά σύννεφα περιμένουμε να μπαίνουν στα πολύ βόρεια νησιά μας.

Οι άνεμοι απο βορειοδυτικές διευθύνσεις μέχρι το πρωί στην συνέχεια θα στραφούν σε δυτικούς και το βράδυ σε νοτιοδυτικούς με εντάση 4-5 μποφόρ σε όλες της θάλασσες.

Νέα μικρή ανοδος της θερμοκρασίας σε όλα τα νησιά που θα κυμανθεί απο 12°C έως 20°C βαθμούς στα βόρειότερα τμηματα και απο 14°C έως 24°C στα νοτιότερα.

Να είσαστε όλοι καλά.

Γιάννης & Σταύρος


Κυκλώνας Ρόδου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας