Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014


Μια ακόμα μέρα με αρκετή ηλιοφάνεια αλλα και νεφώσεις που απο το απόγευμα σταδιακά θα αυξάνονται θα είναι η Παρασκευή για το νησί της Ρόδου και τα Δωδεκάνησα.
Αναλυτικά

Κυρίως ηλιοφάνεια περιμένουμε να επικρατήσει απο το πρωί εως και το μεσημέρι και οι συννεφιές θα ειναι σχετικά αραιές.
Απο το απόγευμα όμως θα αρχίσουν να πυκνώνουν και προς την αλλαγή της ημέρας για το Σαββάτο ισως εχουμε και λίγες ψιχάλες.

Για τα υπόλοιπα νησιά του νομού θα επικρατούν νεφώσεις απο της πρωινές ώρες ενώ τα πρώτα νησιά που έχουν πιθανότητες ασθενών βροχών είναι η Πάτμος και η Λέρος.
Απο το απόγευμα αναμένονται μεγαλύτερα ανοίγματα σε αυτά τα νησιά αλλά στα νοτιότερα οι συννεφιές θα είναι πυκνώτερες.


Οι άνεμοι σταδιακά θα ενισχύονται σε όλες τις θάλασσες μας και ξεκινώντας απο 5-6 μποφόρ ΝΑ διευθύνσεων θα αγγίξουμε το απόγευμα στο Καρπάθιο και τα 7 μποφόρ με εξασθένηση απο την νύχτα.

Οι θερμοκρασίες χωρίς μεταβολές θα κυμανθούν στην πόλη απο 11°C
 έως 17°C βαθμους στα κεντρικά απο 8°C έως 16°C και στα νότια απο 11°C έως 18°C βαθμούς.

Η υγρασία και πάλι σε σχετικά υψηλα επίπεδα την νύχτα στο 90%

 ενώ την ημέρα θα πέσει στο 65%.

Οι άριστες καιρικές συνθήκες τους περασμένου 7ημέρου θα αποτελέσουν παρελθόν και αναμένουμε τον καιρό να παρουσιάσει σταδιακή αλλά σύντομη μεταβολή μέσα στο Σαββατοκύριακο για την οποία θα σας ενημερώσουμε στην αυριανή πρόγνωση μας.

Οπως και να έχει και όποιες καιρικές συνθήκες και να επικρατούν εμείς θα είμαστε πάντα παρών να της αναλύουμε και να σας της μεταφέρουμε όσο το δυνατόν πιό αξιόπιστα.

Να είσαστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα.

Γιάννης & Σταύρος

Κυκλώνας Ρόδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας