Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013


Η εβδομάδα που ξεκινάει θα φέρει στην Ρόδο αλλά και σε όλα τα Δωδεκάνησα πολύ κρύο και φένεται μάλιστα να μπαίνουμε στα όρια του ψύχους απο την Τρίτη.

Αναλυτικά

Πλήρης ηλιοφάνεια περιμένουμε να επικρατεί σήμερα Δευτέρα στο νησί μας.
Δεν περιμένουμε καμία διαταραχή καθόλη την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας και έτσι ο ξάστερος ουρανός την νύχτα θα κάνει εντονότερο το αίσθημα ψύχους.
Ακόμα και τις μεσημβρινές ώρες παρά την ηλιοφάνεια η θερμοκρασία με δυσκολία θα ακουμπήσει τους 13°C βαθμούς στην πόλη ενώ στα ορεινά και ημιορεινά χωρια σε καμία στιγμή του 24ώρου δεν θα ξεπεράσει τους 9°C βαθμους.
Η ελάχιστη θα πέσει τα ξημερώματα στην πόλη στους 7°C και στα κεντρικά του νησιού στους 3°C βαθμούς με την αισθητή να είναι και πάλι στους 0°C βαθμούς!
Οι άνεμοι ελαφρώς εξασθενημένοι θα έχουν ένταση  5 έως 6 μποφόρ απο Β. Β-Δ διευθύνσεις και πάλι όμως θα είναι αρκετοί ώστε η αίσθηση του κρύου να ειναι ιδιαίτερα αισθητή.
Η υγρασια σε χαμηλά επίπεδα και αυτό είναι καλό καθώς δεν φτάνει το κρύο μέχρι το κόκκαλο που λένε θα βρίσκεται κάτω απο το 50% ολο το 24ωρο.

Οσο αφορά την επικείμενη ψυχρή εισβολή απο τα βόρεια όπως σας είπαμε και χθές η αυριανή μας πρόγνωση θα περιέχει μια πρωτη προσέγγιση αφού όλα είναι ακόμα ευμετάβλητα και πρός την δριμύτητα του ψύχους και πρός πιθανά φαινόμενα.
Λιγη υπομονή και κατανόηση καθώς μελετάμε όλα τα υπάρχοντα στοιχεία ώστε να λάβετε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.

Καλή εβδομάδα σε όλους

Ιωάννης Μανωλάς & Σταύρος Κεσεδάκης

Κυκλώνας Ρόδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας