Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Στην Γερμανία το μέτωπο ώρα 20:00

Ισχυρότατες καταιγίδες σε όλη την Γερμανία σήμερα.

Το συγκεκριμένο χαμηλό που σας δείχνω λοιπόν θα κινηθεί γρήγορα πρός την Ελλάδα και θα δώσει ακραία φαινόμενα αφού θα βρεί στον δρόμο του της κατάλληλες συνθήκες για να γίνει ένα μικρό τέρας.(Αδριατική, Αιγαίο) !

Τα Δωδεκάνησα και ειδικά η Ρόδος θα πρέπει να περιμένουν πολύ ισχυρά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη και απο το πρωί θα αρχίσει να επηρεάζεται η Βόρεια και η Δυτική Ελλάδα απο ακρό σε άκρο και μέχρι το μεσημέρι θα έχει επηρεαστεί το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας.
Τα φαινόμενα σε ορισμένες περιοχές θα είναι πλούσια και ακραία.

Στην Ρόδο 

Η Ρόδος και γενικότερα τα Δωδεκάνησα θα ξεκινήσουν να επηρεάζονται μετά της 23:00 το βράδυ (στα βορειότερα τμήματα νωρίτερα) και όσο περνάνε οι ώρες και βαδίζουμε πρός το ξημέρωμα της Πέμπτης τα πράγματα θα σοβαρεύουν.


Αναμένεται να πέσει αρκετό νερό σε όλα τα Δωδεκάνησα ιδιαίτερα την Πέμπτη τα ξημερώματα που θα συνοδεύεται απο πολύ ακραίες καταστάσεις καθώς όπως είπα και στην αρχή το Αιγαίο θα κάνει το μέτωπο δυνατότερο με συνέπεια να έχουμε ισχυρές βροχοπτώσεις.

Δωδεκάνησα ώρα 8 το πρωί της Πέμπτης

Η θερμοκρασία αύριο στους 24οC ενώ θα βρίσκετε σε πτώση και της άλλες δύο μέρες και δεν θα ξεπεράσει την Πέμπτη τους 22οC και την Παρασκευή τους 20οC !
Οι άνεμοι απο νότιες διευθύνσεις την Τετάρτη δεν θα δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα, την Πέμπτη όμως και πρός τα ξημερώματα θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τα 7 μποφόρ απο ίδιες διευθύνσεις που μέσα στην ημέρα θα στραφούν σε Δυτικούς ΒΔ !
Η υγρασία σε υψηλά επίπεδα λίγο πάνω απο το 90% και της δύο μέρες !

Γιάννης Μανωλάς

Κυκλώνας Ρόδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας