Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013



Σύμφωνα με πληροφορίες του rodosreport απο επιβάτες του αεροπλάνου λίγο έλειψε πτήση απο την Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Ρόδο να μετατραπεί σε τραγωδία !

Το αεροπλάνο που μετέφερε μεταξύ άλλων επιβατών και μαθητές δυο λυκείων των νησιών μας είχε ώρα άφιξης 16 :35 στη Ρόδο , ο πιλότος όταν έφθασε πάνω απο το αεροδρόμιο αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στην προσπάθεια του να προσγείωσει το αεροπλάνο με τους άνεμους να έχουν ένταση 9 μποφόρ .

Οι αναταράξεις ήταν έντονες στο αεροσκάφος ενώ οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν αστάθεια στο αεροπλάνο με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο αεροδρόμιο , πυροσβεστικά οχήματα προσέγγισαν τον αεροδιάδρομο και ήταν έτοιμα να δράσουν σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι κακό .
Τελικά ο πιλότος δεν κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με αποτέλεσμα να αλλάξει προορισμό και να πάει στον αερολιμένα της Αθήνας.

Πανικός εντός του αεροπλάνου , κάποιοι μαθητές λιποθύμησαν ενώ οι αεροσυνοδοί έδιναν οξυγόνο στους μαθητές και προσπαθούσαν να τους καθησυχάσουν .
Όταν το αεροσκάφος έφθασε στον αεροδρόμιο της πρωτεύουσας ασθενοφόρο παρέλαβε μια μαθήτρια που είχε αλλεπάλληλα λιποθυμικά επεισόδια .
Οι μαθητές θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο έναντι του αερολιμένα Αθηνών.

Πηγή : Rodosreport.gr

2 σχόλια:

  1. ντροπη στην εταιρια!!!φθασαμε στο αεροδρομιο και μετα απο αυτο το σοκ περιμεναμε 3 ωρες να μας βρουν δηθεν ξενοδοχειο.. Αρχικα ηθελαν οι κυριοι να μας ξεφορτωθουν με την πτηση των 8.30 την ιδια μεραα.... εμεις βεβαια αρνηθηκαμε.. εξυπηρετηθηκαμε μετα απο 3 ωρες οτν ξεσηκωθηκαμε και πηγαμε να διαμαρτυρηθουμε περιπου 70 ατομα... οι ¨κυριο鴨 μας αντιμετωπισαν με ειρωνια....οταν τουσ ειπαμε πως παραλιγο να σκοτωθουμε,λεγοντας μας πως δεν ειναι σωστο να λεμε πως επαιξε ο πιλοτος με τις ζωες μας..μερικοι γονεις παντως θα προχωρισουν σε μυνησεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουράγιο παιδιά.
    Εύχομαστε να τελειώσει σύντομα η ταλαιπωρία σας και να γυρίσετε στο νησί το συντομότερο και με ασφάλεια.
    Οι γονείς πολύ καλά θα πράξουν.
    Σαν μπλογκ να σας ενημερώσουμε πως ο καιρός στην Ρόδο δεν θα βελτιωθεί πρίν απο αύριο το μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιο σας