Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013


Την Παρασκευή (4/1) στην ανατολική και τη νότια νησιωτική Ελλάδα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με ασθενείς σποραδικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Β-ΒΑ.

Το Σάββατο (5/1) στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Στη βόρεια Ελλάδα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως από το βράδυ. Τοπικές χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο κυρίως στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση.

Την Κυριακή (6/1) στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες στο Αιγαίο και στα ορεινά-ημιορεινά χιονοπτώσεις. Στην Εύβοια είναι πιθανό να χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Στη βόρεια Ελλάδα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πιθανώς στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Τη Δευτέρα (7/1) προβλέπεται ψυχρός καιρός με παροδικές βροχές και τοπικές χιονοπτώσεις (ορεινά-ημιορεινά) στα ανατολικά και νότια . Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι σταδιακά θα περιοριστούν στις Ν-ΝΑ περιοχές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας