Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012
Απαραίτητο αξεσουάρ για σήμερα Πέμπτη το μπουφανάκι ακόμα και της μεσημβρινές ώρες καθώς η θερμοκρασία εχει ήδη πέσει αισθητά και στην Ροδο.
Στης 06:00 το πρωί η ελάχιστη θερμοκρασία θα βρεθεί στους 7 βαθμούς ενω το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 12.
Παροδικές νεφώσεις μου δίνει ο δορυφόρος σήμερα η οποίες θα προέρχονται απο τα κατάλοιπα που αφήνη η κακοκαιρία στην γειτονική Τουρκία.
Πάντως θα υπάρχουν και αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας.
Οι ανέμοι Βορειάδες 7 ΒF και κατά περιόδους για λίγο μπορεί να δώσει και 8 BF που θα μας κάνουν λίγο ποιό δύσκολη την ζωή και αυτό γιατί η αίσθηση του κρύου στο ανθρώπινο σώμα είναι 2 με 3 βαθμους χαμηλότερη όταν φυσάει δυνατός βόρειος άνεμος.
Την Παρασκευή θα είναι η πιο κρύα Νύχτα ίσως και μέρα για τον φετινό χειμώνα στην Ρόδο.Για 5 βαθμούς στο κέντρο της Ρόδου μιλάω της βραδινές ώρες ενώ χειρότερα θα είναι τα πράγματα στα ορεινά χωριά μας με υποψία για 0 βαθμούς στο χωριό του Έμπωνα.
Πέντε ημέρες πρίν τα Χριστούγεννα και το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι οτι οι δορυφόροι και τα μοντέλα μακροχρόνιας πρόβλεψεις πάνε να μας τρελάνουν.
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι καιρό θα έχουμε την Παραμονή των Χριστουγέννων καθώς το Αμερικάνικο μοντέλο δίνει πολύ κρύο με χιονοπτώσεις ενώ το Ευρωπαικό δίνει άνοδο της θερμοκρασίας και ζεστό καιρό!
Ελπίζω μέχρι το Σάββατο να έχουμε μια καλύτερη εικόνα.
Θα τα ξαναδούμε αυτά της επόμενες μέρες.
Να είσαστε όλοι καλά.
Απο εδώ θα τα λέμε συχνά πλέον.

Γίαννης Μανωλάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιο σας